Adresgegevens

Engberts Facility Management

Halstraat 14-16
1502 VG
Zaandam
Telefoonnummer
075 616 53 29
Fax
075 616 56 74
E-mail
info@engbertsfm.nl
 
Wat het ook is, waar het ook om gaat
  • een interim-manager
  • aanbestedingstrajecten
  • verbetering van de arbeidsomstandigheden 
  • (her-)inrichting, verbouwing of verhuizing van uw organisatie
  • verbetering van de facilitaire dienstverlening

Voor (semi-)overheidsinstellingen, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening hebben wij een breed aanbod van diensten. Als het onder het begrip facility management  valt, kunnen wij u vast van dienst zijn. Op zijn minst helpen wij u verder op weg.

De aard van onze dienstverlening is praktisch, no nonsense en resultaargericht. Geen theoretische verhalen waar men er niet op zit te wachten, maar duidelijke en snel toepasbare adviezen.

Wij streven ernaar om u altijd een oplossing te bieden voor uw probleem.

Om dat waar te maken zoeken wij nadrukkelijk de samenwerking met enkele bij ons goed bekend staande collega-bedrijven en een breed netwerk van mensen die hun sporen hebben verdiend in de facilitaire dienstverlening, zodat we die oplossing ook op korte termijn kunnen realiseren.
Bijkomend voordeel is dat er vanuit verschillende invalshoeken naar uw vraag kan worden gekeken, maar zeker niet onbelangrijk, wij zijn daardoor in staat onze tarieven laag te houden.

Op de volgende pagina’s treft u een aanbod van onze diensten aan. Staat de dienst die u zoekt er niet bij? Neem evengoed met ons contact op, een gesprek verplicht tot niets en als wij u niet van dienst kunnen zijn, kunnen we u vast verder op weg helpen bij uw speurtocht.